x

اجرای فعالیت‌های آماری در دانشگاه صنعتی اصفهان دارای قدمت طولانی بوده و مدیریت آن طی سال‌های گذشته با تغییراتی رو به رو بوده است، هم اکنون این واحد ذیل نظر مدیریت بودجه و تشکیلات دانشگاه ایفای وظیفه می‌نماید. در حال حاضر دفتر آمار و اطلاعات دانشگاه متولی جمع آوری و ساماندهی آمار و اطلاعات دانشگاه می‌باشد که اهم وظایف آن بشرح زیر است:

* همکاری با سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان جهت تدوین و ارزیابی شاخص های تفاهم نامه ها در سطح استانی و ملی

* جمع آوری و بارگذاری آمار و اطلاعات رتبه بندی ISC

* جمع آوری و ساماندهی آمار و اطلاعات رتبه بندی های جهانی Times، Clarivate Analysis ، شانگهای و...

* تهیه و بارگذاری اطلاعات ثبتی دانشجویان، دانش آموختگان و اعضای هیأت علمی در مؤسسه پژوهش و برنامه ریزی آموزش عالی

* جمع آوری، صحت سنجی، طبقه بندی و مدون کردن آمار و اطلاعات به منظور تهیه سالنامه آماری دانشگاه

* تهیه آمار و اطلاعات مورد نیاز هیأت امنای دانشگاه

* تهیه و تدوین گزارشات عملکردی در سطح استانی و ملی

* تهیه و تدوین آمار و اطلاعات آموزشی، پژوهشی، فرهنگی و دانشجویی جهت بودجه ریزی سالانه

* تهیه و ساماندهی آمارهای ثبتی دانشگاه در راستای تهیه سالنامه آماری استان اصفهان

* پاسخگویی به کلیه درخواست های اطلاعاتی واحدهای داخلی دانشگاه

* رابط دانشگاه با سازمانها و مؤسسات ذیصلاح جهت ارائه آمار و اطلاعات

* تجزیه و تحلیل های آماری و بررسی نتایج آمارهای تهیه شده و اعلام مغایرت های موجود در بانک داده ها

مدیریت بودجه و تشکیلات دانشگاه با هدف یکپارچه سازی اطلاعات آماری و افزایش بازده و کارایی و شفافیت اطلاعات واحدهای مختلف دانشگاه، در صدد ایجاد "سامانه آمار و اطلاعات" است. این سامانه امکان ایجاد یک بانک اطلاعاتی جامع از فرآیندهای آماری، آمار ثبتی، گزارشات و نمودارها به روش هوشمند را فراهم می نماید و در مقاطع زمانی مشخص برای هر حوزه به روزرسانی خواهد شد.